Marketingový informačný systém - Závadský, Cyril, 1971-
Budovanie marketingového informačného systému. Zdroje informácií pre MarIS. Externé zdroje marketingových informácií. Marketingový výskum. Informačné toky a užitočnosť marketingových informácií. Systém na podporu rozhodovania. Očakávaná hodnota marketingových informácií.