V osvetlení predajne je trendom variabilita a efektívnosť - Raševová, Kristína
Svetlo je to, čo predáva, a preto je vždy vhodný čas na výmenu starého osvetlenia. Veľká výhoda je v jednotnom vzhľade priestoru s vystaveným tovarom. Investícia sa vráti. Pri vhodnej výmene osvetlenia predajne sú spokojní nielen zákazníci, ale aj zamestnanci, ktorí pri tom pracujú.