Razantné zvýšenie minimálnej mzdy na rok 2018 - Višňovský, Viliam
Postup rokovaní podľa zákona o minimálnej mzde. Kritériá pre rozhodovanie o minimálnej mzde. Posúdenie parametrov nárastu minimálnej mzdy oproti roku 2017. Inštitút minimálnych mzdových nárokov. Medzinárodné porovnanie platných súm minimálnej mzdy. Ktorých zamestnávateľov sa dotýka zvýšenie sumy minimálnej mzdy. Zvýšenie garantovanej sumy celkovej mzdy zamestnancov.