On the regional convergence of income at district level in Slovakia - Pauhofová, Iveta
Analýza regionálnej konvergencie príjmov na úrovni okresov Slovenska a odpoveď na otázku, či sa slovenské okresy navzájom približujú alebo divergujú v čase, v rôznych sektoroch slovenskej ekonomiky.