Táto krajina je pre ženy - Nejedlý, Tomáš
Profily žien, ktoré majú nezanedbateľný vplyv na domáci biznis. Podiel žien na vrcholovom manažmente. Príčiny, prečo Slovensko výrazne zaostáva v zastúpení žien v najvyššej exekutíve pred inými krajinami Európskej únie. Porovnanie mesačnej mzdy mužov a žien v manažérskych pozíciách.