Senior jako zákazník budoucnosti? - Šamanová, Gabriela
Seniori ako zaujímavá cieľová skupina pre marketing. Zmapovanie generácie tesne v preddôchodkom a v dôchodkovom veku. Záujmy, spotrebiteľské správanie a bonita seniorov.