Význam a potenciál in-store komunikace pohledu maloobchodu - Krofiánová, Daniela
Hlavné motivačné faktory pre spoluprácu s dodávateľmi v in-store komunikácii. Prínos POP (point of purchase) prostriedkov. Vnímaná dôležitosť mediálnych kanálov a jednotlivých POP prostriedkov.