Hodnotenie formy a intenzity podpory startupov od formálnych a neformálnych podporovateľov - Záležáková, Eliška
Hodnotenie a porovnanie skutočností, ako startupy vnímajú podporu od veľkých podnikov, štátnych a verejných inštitúcií, startupovej scény a investorov, a to na základe trojetapového výskumu.