Zákon o živnostenskom podnikaní s komentárom - Kevula, Jozef
Zákon č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v znení neskorších zákonov - úplné znenie živnostenského zákona aj s komentárom. Vybrané vzory tlačív používané v súvislosti so živnostenským podnikaním.