Poisťovacie podvody pri poistení majetku - Kašiar, Ján
Trestno-právna úprava poisťovacieho podvodu. Metódy na odhalenie poistných podvodov. Poistenie motorových vozidiel. Fingované krádeže motorových vozidiel. Poistenie pre prípad poškodenia alebo zničenia veci živelnými udalosťami. Poistenie veci pre prípad krádeže. Poistné riziko pre prípad poškodenia alebo zničenia veci vodou z vodovodných zariadení. Praktické príklady.