Šedá ekonomika ako rizikový faktor diagnostiky podnikových procesov - Šagátová, Slavka, 1975-
Identifikácia rizík, ktoré podnikové aktivity v šedej zóne predstavujú pre diagnostiku podnikov na základe zmapovania determinantov podmieňujúcich vstup podnikov v SR do šedej ekonomiky.