Aktuálna inovačná výkonnosť a vývoj patentovaní na Slovensku - Uhliar, Miroslav, 1981-
Nedávne inovačné aktivity a vývoj v oblasti patentovania na Slovensku. Koncepcia spôsobu merania inovačnej aktivity v európskych krajinách a kompozitný výsledok Slovenska a vybraných krajín. Jednotlivé zložky súhrnného indexu inovácií. European Innovation Scoreboard - Európska hodnotiaca tabuľka inovácií.