Investice do řízení flotily se může vrátit okamžitě - Kolář, Vojtěch
Výhody, ktoré ponúka Fleet management system (FMS) - systém riadenia flotily. Optimalizácia využitia flotily. Ideálne riešenie pre zložité prevádzky. Systém ako prevencia kolíz. Návratnosť investícií.