Nákladní revoluce poháněná elektřinou? - Kolář, Vojtěch
Elon Musk predstavil svoj elektrický ťahač Tesla Semi, ktorý by svojim vysokým dojazdom a nízkymi nákladmi mohol priniesť elektrickú revolúciu do sveta cestnej diaľkovej dopravy. Pochybnosti s parametrami batérie. Koncepty elektrických ťahačov ďalších automobiliek. Hybridné vozidlo spoločnosti Volvo Trucks. Technológie využívajúce palivové články.