Kurzové rozdiely k opravným položkám, rezervám a účtom časového rozlíšenia - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Osobitosti prepočtu cudzej meny na menu Euro a vyčíslenie kurzových rozdielov v prípade opravných položiek, nevyfakturovaných dodávok, rezerv a účtov časového rozlíšenia so zameraním na podnikateľské účtovné jednotky.