Is rural tourism a perspective driver of development of rural municipalities? - The case of Slovak Republic - Melichová, Katarína
Význam turizmu na slovenskom vidieku. Turizmus ako hnacia sila vývoja vidieckych oblastí. Súvislosť medzi koncentráciou turistických aktivít a migračných trendov na Slovensku.