Interactions between climate change, world economics and climate policy - Parapatits, Zsolt
Analýza svetových ekonomických tendencií v súvislosti so sociálnymi a politickými reakciami a rôznymi oficiálnymi stanoviskami ku globálnym klimatickým zmenám.