Cultural heritage of Michael Bosak – American-Slovak banker - Bosák, Martin, 1967-
Krátky životopis Michala Bosáka, významného slovenského bankára v Amerike na začiatku 20. storočia. Stručná história amerických dolárov a Bosákov podpis na amerických dolárovkách z roku 1907. Text Clevelandskej dohody (1915). Text Pittsburskej dohody z 30. mája 1918, ktorá bola základom vzniku Československa v októbri 1918, a Bosákov podpis na nej.