Zmeny v portfóliách finančných nástrojov bánk v zmysle IFRS 9 - Schwarzová, Mária
Hlavné zmeny v portfóliách finančných nástrojov bánk v krajinách Európskej únie od roku 2018. Oceňovanie finančných nástrojov v dôsledku prijatia IFRS 9.