Mezinárodní obchod se surovými diamanty - Legierská, Yvona
Diamanty verzus ozbrojené konflikty. Zoznam členských štátov Kimberleyského systému certifikácie k 12.4.2016. Zapojenie ČR do certifikácie diamantov. Vývoj produkcie surových diamantov.