Accounting of cryptocurrencies - Matuský, Tomáš
Analýza právnych základov účtovníctva kryptomeny ako nového fenoménu. Nedostatok všeobecnej regulácie kryptomien a účtovníctva kryptomeny. Návrh, ako sa majú v rámci právnej úpravy účtovníctva zohľadňovať kryptomeny v Slovenskej republike.