[Analýzy na akciových trhoch] - Tkáčová, Daniela, 1954-
Recenzia na publikáciu, ktorá sa zaoberá analýzami na akciových trhoch, a to fundamentálnou analýzou, odvetvovou analýzou, technickou analýzou a psychologickou analýzou.