Use of math in selected areas regulated in the income tax act - Šumanová, Radka, 1991-
Používanie matematiky vo vybraných aspektoch práce účtovníka. Zákon č. 595/2003 Z. z. O dani z príjmov. Zálohy na daň z príjmov. Daňové licencie. Vyrovnanie daňových strát a dividendy. Šrtyri príklady z praxe.