Porovnanie modelov finančnej analýzy podnikov vyrábajúcich nealkoholické nápoje - Danková, Lenka, 1993-
Modely finančnej analýzy. Bankrotový model Springate. Springate model podniku ABC s. r. o. (anonymný názov podniku). Springate model podniku XYZ a. s. Posúdenie bonity obidvoch spoločností na základe indexu IN05.