Changing intensity of control - Mišún, Juraj, 1978-
Pojmy kontrola a kontroling a ich používanie na Západe a vo Východnom bloku. Západné a východné prístupy ku kontrolingu. Predmet a cieľ kontroly. Výsledky prieskumu medzi slovenskými manažérmi o meniacej sa intenzite kontrolovania.