Podvodné jednanie v účtovníctve - metódy detekcie - Lukáč, Jozef, 1991-
Podvojné účtovníctvo ako súčasť forenzného účtovníctva. Metódy detekcie podvodného konania účtovnej jednotky. Metódy založené na efektívnom fungovaní vnútorného systému kontroly v podniku. Metódy založené na analytických modeloch.