Analýza priemyselnej produkcie a automobilového priemyslu na Slovensku - Rozkošová, Anna
Priemysel a jeho divízie. Analýza priemyselnej výroby na Slovensku. Ukazovatele zamestnanosti priemyselnej výroby. Analýza automobilového priemyslu na Slovensku.