Tradice a trendy v české výrobě textilu – perspektivní oblasti pro podnikání - Novák, Josef
Charakteristické črty firiem s dlhou tradíciou. Český textilný priemysel ako tradičná i novodobá podnikateľská oblasť. Zmeny, ktorými prešli české textilné spoločnosti, ktoré sú prevažne rodinné. Prípadová štúdia spločnosti Tylex Letovice a.s. - história, výrobný sortiment a produktová stratégia firmy ako nástroj diverzifikácie podnikateľského rizika.