Rodinné podnikání v odvětví zemědělství a cestovního ruchu v ČR - Petrů, Naděžda
Vymedzenie pojmu rodinné podnikanie a rodinná farma. Agroturistika, ekoturistika a ekoagroturistika. Rodinné farmy v Českej republike.