Bilančné pravidlá ako nástroj optimalizácie finančnej a kapitálovej štruktúry a ich praktická aplikácia - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Bilančné pravidlá ako jeden z nástrojov optimalizácie finančnej a kapitálovej štruktúry. Praktická aplikácia bilančných pravidiel v podmienkach spoločnosti MPC CESSI a. s. Zlaté bilančné pravidlo. Pravidlo vyrovnania rizika. Pari pravidlo. Pomerové (rastové) pravidlo.