Osobitné sadzby DPH v krajinách EÚ - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Charakteristika dane z pridanej hodnoty v rámci Európskej únie. Základné sadzby a znížené sadzby DPH v členských krajinách EÚ k 1.1.2017. Osobitné sadzby DPH v členských krajinách EÚ k 1.1.2017.