Goodwill - všeobecne (ne)známy ekonomický pojem - Manová, Eva, 1957-
Hodnota goodwillu z pohľadu účtovníctva. Goodwill – praktický výpočet. Hodnota goodwillu z pohľadu ohodnocovania majetku. Všeobecne využívané metódy pre stanovenie hodnoty goodwillu. Stanovenie hodnoty goodwillu podľa slovenských predpisov. Vplyv finančnej situácie na goodwill podniku.