Rozhodovacia analýza výstavby nemocnice novej generácie - Szaryszová, Petra, 1984-
Rozhodovacie procesy a problémy. Základné rysy rozhodovania vo verejnej správe. Deskripcia rozhodovacieho problému v oblasti poskytovania zdravotnej starostlivosti. Využitie metódy lineárnych čiastkových funkcií užitočnosti a voľba najvhodnejšieho z možných variantov projektov výstavby nemocnice novej generácie v Michalovciach. Praktickosť a efektívnosť tejto metódy poukázaná na konkrétnom príklade.