Die prosodische Wende im Deutschen. Zugriffe, Themenfelder, Perspektiven - Adamcová, Lívia
Prozodické vlastnosti nemčiny ako kontrastný a didaktický problém. Príklady fonetických interferencií a závery pre praktickú didaktiku.