Agile way of working and its impact on business performance - Čambalíková, Andrea, 1990-
Nové trendy v organizácii pracovných síl - agilný spôsob práce a jeho vplyv na výkonnosť podniku. Reakcia zamestnanca na neustále sa meniace. Požadované vlastnosti kandidáta na zamestnanie: flexibilita, rýchle sa prispôsobovanie novému prostrediu. Článok predstavuje definíciu pojmu "agility", charakterizáciu agilného podniku, ako aj výhody a prekážky súvisiace s jeho implementáciou. Osvedčené postupy a údaje z prieskumov.