Transfer pricing as a consequence of globalisation processes - Hajniková, Tatiana
Globalizácia svetového hospodárstva. Negatívne aspekty globalizácie: korupcia, ktorá pirnáša nízky hospodársky rast, vysokú mieru inflácie, depreciáciu meny, nerovnosť príjmov sprevádzanú chudobou a nízku úroveň daňových príjmov. Medzinárodné daňové plánovanie. Transferové ceny, metódy tvorby transferových cien.