Automotive čaká po investičnom roku stabilizácia - Kvašňák, Lukáš
Slovenský automobilový priemysel očakáva po investičnom roku stabilizáciu. Produktivita práce zaznamenala medziročný pokles. Príprava firiem na významný rast platov. Najväčším problémom je nedostatok zamestnancov. Ťažkosti s byrokraciou pri zamestnávaní cudzincov. Nárast mzdy, nedostatok zamestnancov a pokles produktivity ohrozujú investičnú konkurencie schopnosť firiem. Štiepenie odborov.