Aktivity slovenských mimovládnych organizácií v prospech utečencov a imigrantov počas európskej migračnej krízy - Bolečeková, Martina
Aktivity mimovládnych organizácii v prospech migrantov a utečencov. Situácia v  oblasti migrácie, s dôrazom na dopady migračnej krízy na  Slovensku. Výsledky pološtruktúrovaných rozhovorov s  predstaviteľmi slovenských MVO.