Německá zahraničně - bezpečnostní politika, vývoj a změny v kontextu vzniku Islámského státu - Sankot, Ondřej
Zahranično-bezpečnostná politika SRN, jej vývoj a reakcia na vznik teroristickej organizácie Islamský štát.