Some deviations from rationality when investing in financial markets - Pilch, Ctibor, 1957-
Správanie sa účastníkov finančných trhov, teória behaviorálnych financií a odchýlky od racionality (kognitívne, emocionálne a zmiešané). Pojem kotvenie; tolerancia k riziku a faktory, ktoré ju ovplyvňujú. Výsledky dotazníkového výskumu na slovenských univerzitných študentoch z obdobia 2012-2016.