Employee satisfaction and knowledge management - Pružinský, Michal, 1952-
Pojem spokojnosť zamestnanca (job satisfaction). Znalostný manažment ako spôsob podpory uspokojenia z práce a zvýšenia spokojnosťou jednotlivých zamestnancov. Návrh teoretického modelu vzťahov medzi piatimi aspektmi znalostného manažmentu a spokojnosti zamestnanca.