Vybrané aspekty využitia metódy data mining - Hamranová, Anna, 1957-
Charakteristika data miningu. Metódy data miningu. Aplikácia metódy data miningu. Výber a charakteristika použitého softvéru pre data mining. Charakteristika skúmaných dát. Realizácia procesu data mining.