Zneužitie doménových mien v nekalej súťaži - Zlocha, Ľubomír, 1988-
Internet ako jeden z najdôležitejších komunikačných nástrojov. Využívanie moderných technológií a médií v hospodáskej súťaži. Protiprávne postupy a praktiky v súvislosti s doménami. Predpoklady doménových sporov.