Programy a fondy na podporu kultúry - Hrašková, Dagmar
Kultúra ako duchovný základ spoločnosti. Definicía pojmu kultúrne dedičstvo a programy EÚ poukazujúce na jeho dôležitosť. Podiel verejných výdavkov na kultúru. Verejné financovanie kultúry. Programy na podporu kultúrnych služieb (kultúrne poukazy, program Kreatívna Európa). Fondy ako finančná podpora v oblasti kultúry. Komerčná podpora a zahraničné financovanie kultúrnych služieb.