Obec a drobný stavebný odpad - Balog, Boris
Definovanie drobného stavebného odpadu podľa zákona č. 79/2015 Z.z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p. Nakladanie s drobným stavebným odpadom. Miestny poplatok za drobný stavebný odpad.