Ekonomika môže naraziť na strop - Lehuta, Michal
Prehrievanie slovenskej ekonomiky v r. 2018 a rekordne nízka nezamestnanost budú tlačiť na rast miezd a na produktivitu práce. Návrat inflácie. Pokračovanie príchodu investícií na Slovensko. Prehrievanie ekonomiky aj v eurozóne. V USA sa očakáva rýchlejšie rastúca ekonomika ako v EÚ. Deficitný rozpočet naďalej v eurozóne aj v USA.