Na cizince čekají tisíce míst. Stát ale firmám nepomáhá - Dlasková, Kristýna
Nedostatok ľudí na pracovnom trhu núti domáce firmy zamestnávať ľudí zo zahraničia. Niektoré firmy využívajú štátne podporné programy, iné ich považujú za nepružné a spoliehajú sa na vlastné sily alebo personálne agentúry. Ako riešia nedostatok pracovných síl vo vybraných podnikoch v Českej republike.