Excesivní ceny v soutěžním právu: deštníkový klam - Kupčík, Jan
Pojem celofánový klam (cellophane fallacy). Jeho paradox. Cenový dáždnik a jeho dopad na ceny konkurentov. Dáždnikový klam. Excesívne ceny a ich miesto v súťažnom práve.