Služby cestovního ruchu a řízení jejich kvality: zaměření na úlohu veřejného sektoru - Bobková, Markéta
Teoretické východiská problematiky riadenia kvality v cestovnom ruchu. EFQM Excelence Model pre cestovný ruch. Destinačný benchmarking. Úloha verejného sektoru v riadení kvality v cestovnom ruchu. Zabezpečenie kvality verejných služieb v ČR. Zahraničné skúsenosti so zavádzaním štandardov kvality služieb (Švajčiarsko, Horné Rakúsko).