<The> (Non)political taboo: why democracies ban holocaust denial - Steuer, Max
Kontroverzia medzi slobodou slova a zákazom popierania holokaustu v demokraciách. Štúdium trestného práva na Slovensku, v Českej republike a v Maďarsku poukazuje na interakciu medzi politikou a pravdou pri zavádzaní legálneho zákazu popretia holokaustu. Na základe porovnávacej analýzy parlamentnej diskusie vyjadrené zdôvodnenie prečo má byť pravda oddelená od politiky. Vplyv tabuizovania holokaustu na spôsob jeho pamiatky.